Tubilit waterontharders

Tubilit waterontharder kopen

Bent u geïnteresseerd in een Tubilit waterverzachter? Een Tubilit waterontharder kopen en laten installeren in uw woning, appartement, bedrijf, kantoor, zwembad? Zoek je een huishoudelijke ontharder of een industriële ontharder? Zoek je een oplossing om van zacht water te genieten voor 4, 5, 6, 7, 8, 9, of meer personen? Vraag dan eerst een offerte aan bij verschillende aanbieders en installateurs, vergelijk de Tubilit prijzen en eventuele extra kosten omtrent onderhoud en herstellingen. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Tubilit waterontharders.

Tubilit onderhoud

Elke Tubilit waterontharder dient op regelmatige wijze onderhouden te worden om de goede werking te kunnen garanderen. Bij elk nazicht en onderhoud van een Tubilit waterontharder dient een installateur of technieker het toestel te controleren op een aantal kritische punten. Denk maar aan de Tubimeter klep: SUPER en SUPER E. De prijzen voor het onderhoud van een Tubilit waterontharder is overal verschillend, wij raden aan om een offerte aan te vragen via onze website en zo de prijzen te vergelijken voor onderhoud van Tubilit toestellen. Kies je voor een onderhoudscontract of niet?

Onderhoud Tubimeter klep van Tubilit

  1. Tubimeter SUPER (Mecanisch)
    Deze klep is uitgerust met een by-pass, een mengkraan en een besparingssysteem van het regeneratiewater.
  2. Tubimeter SUPER E (Electronisch)
    Volledig elektronisch. Het ingebouwde besturingssysteem heeft drie verschillende programma-opties.

Tubilit waterontharder laten herstellen

Werkt uw Tubilit waterontharder niet goed meer naar behoren, hoort u vreemde geluiden, werkt de spoeling niet goed meer of is er een technisch defect? Heeft u last van geurhinder of verstopping? Zijn er onderdelen of stukken stuk, dan dien je je Tubilit waterverzachter laten herstellen door een vakman of een geregistreerde aannemer. Zijn er problemen met de zoutbak, klep, zouttank, harstank, display, sifon, harsen, filters, drukregelaar, teller, dichtingsringen, afvoer, aanvoer... Vraag een vrijblijvende offerte aan en vergelijk de prijzen voor de herstelling zoals werkuren, verplaatsingskosten, onderdelen enz...

Is een Tubilit waterontharder laten repareren de moeite waard? Zeker, een nieuwe waterontharder is niet zo goedkoop en zo'n apparaat gaat tientallen jaren mee, dus loont de moeite om hem te laten repareren. Maak wel van te voren afspraak wat de maximale kosten zijn.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan voor nieuwe toestellen, onderhoud en herstelling van Tubilit waterontharders.

Offerte nieuw - Offerte onderhoud

Offerte nieuw - Offerte onderhoud