Waterverzachter voor appartementen

Waterontharder kapsalon

De waterverzachter voor een appartement kan perfect individueel geplaatst worden. Of het nu een koopappartement is of een huurappartement. Het is mogelijk een kleine en compacte waterverzachter te plaatsen in de berging / bergruimte of keukenkast van het appartement.

De waterontharder voor appartementen kan ook geplaatst worden voor meerdere appartementen en woonentiteiten of voor een ganse appartementsblok. In de gemeenschappelijke berging wordt dan een professionele waterverzachter geplaatst. De verhuurder kan de kosten maandelijks aanrekenen aan zijn huurders voor het gebruik van het toestel, het zout en onderhoud. Dit moet goed omschreven staan in het huurcontract. Men spreekt hier over een gemeenschappelijke waterontharder.

Tegenwoordig opteert men meer en meer voor de plaatsing van individuele waterontharders in appartementen. Deze kunnen per appartement geplaatst worden. Het voordeel is dat het onderhoud en zoutverbruik ten laste blijft bij de huurder of eigenaar van een appartement. De plaatsing van een toestel hangt ook af van de beschikbare ruimte. Is er een technische ruimte aanwezig per appartement / in het appartement zelf, dan kan de waterverzachter daar geplaatst worden. Is er plaatsgebrek, dan kunnen de individuele toestellen geplaatst worden in de gemeenschappelijke ruimtes.

Kleine toestellen kunnen ook in de keukenkast geplaatst worden. Hou hier wel rekening met het feit dat de spoeling en het daardoor het zoutverbruik hoger ligt. Vraag steeds raad aan een vakman of installateur welke oplossing de beste / het meest voordelig is.

Offerte waterverzachters voor appartement

Wat kost jouw waterontharder 

Via deze website kan je via 1 offerte-aanvraag een gratis offerte aanvragen bij verschillende leveranciers van waterontharders. Het is totaal gratis en vrijblijvend. Onze partners zijn werkzaam in de regio's Gent, Lier, Mechelen, Sint-Niklaas, Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Genk, Roeselare, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, Geel, Ninove, Brussel, Hasselt, Oudenaarde, Waregem, Oostende, Brugge, Leuven, Halle, Lommel, Deinze...

Offerteaanvraag via mail

Bel gratis ☎ 0800 61 219

Waterverzachter.net, uw gids bij de keuze van uw ontharder

Waterverzachters vergelijken? WaterverzachterWaterontharder kopen? Hoe de beste waterverzachter kiezen? Hier alle info over soorten waterontharders zoals simplex & duplex water ontharders... Bent u op zoek naar een huishoudelijke waterontharder voor 4 personen, 6 personen, 8 personen of meer... voor in een woning of appartement? Zoekt u een kleine waterontharder of een milieuvriendelijke ontharder, kantoor of zoekt u een industriële ontharder? Een toestel nodig voor kapsalon, wassalon, tandarts, schoonheidsinstituut, labo, zwembad, dokter, ziekenhuis, praktijk, bungalowpark, rusthuis, vakantiehuis, autowasstraat, camping, wasserij, bakker, tuinbouwbedrijf, restaurant... Hier is het mogelijk om via 1 offerte-aanvraag de waterverzachter prijs via e-mail te ontvangen en te vergelijken.